5 egg
1 1/2 kopp sukker
1 ts bakepulver
Piskes stivt
1 ts natron
1 ts hjortetakk
1 l kulturmelk
røres inn sammen med
mel til passe tykk røre
Det blir ca 1 kg.
Litt smelta smør.
( Røren skal flyte sakte ut på takka når man heller. Og man skal få luftepiper i røren før man snur svela. Fargen skal være lys brun.)
Røren skal stå å svelle litt før steking og kan spes med litt lunka vann om den har blitt for tykk.
1 1/2 kopp sukker
1 ts bakepulver
Piskes stivt
1 ts natron
1 ts hjortetakk
1 l kulturmelk
røres inn sammen med
mel til passe tykk røre
Det blir ca 1 kg.
Litt smelta smør.
( Røren skal flyte sakte ut på takka når man heller. Og man skal få luftepiper i røren før man snur svela. Fargen skal være lys brun.)
Røren skal stå å svelle litt før steking og kan spes med litt lunka vann om den har blitt for tykk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar