skip to main
|
skip to sidebar
funderinger på kjøkkenet
mandag 10. mai 2010
Tomatsild med sherry
Etiketter:
frokost
4 sildefileer ( vannet ut)
1/2 dl tomatpure
1/2 ss hvitvinseddik
3 ss søt sherry
3 ss rapsolje
1/2 finhakket purreløk
1 dl finhakket dill
1-2 kryddermål cayannepepper
litt salt
La tomatsilden stå i kjøleskap 1 døgn før servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Om meg
margrethe
Oppskrifter jeg liker - ofte med en vri. Bildene av rettene vil foreløbig være stjålet fra webben i stor grad.
Vis hele profilen min
Etiketter
bakst
(5)
frokost
(10)
jul
(1)
kaffemat
(15)
krydderblanding
(1)
lunch
(15)
middag
(8)
Saus
(4)
tapas
(1)
Bloggarkiv
►
2019
(1)
►
september
(1)
►
2016
(1)
►
august
(1)
►
2014
(1)
►
november
(1)
►
2012
(2)
►
desember
(1)
►
oktober
(1)
►
2011
(1)
►
september
(1)
▼
2010
(9)
►
november
(1)
►
september
(1)
▼
mai
(3)
Grillsauser
Tomatsild med sherry
Senepssild med sting.
►
april
(3)
►
mars
(1)
►
2009
(10)
►
desember
(1)
►
august
(1)
►
mars
(5)
►
februar
(3)
►
2008
(28)
►
desember
(1)
►
september
(27)
Min bloggliste
Lekkermunn
Bayern rule out Tuchel’s continued career.
for én dag siden
TRINEs MATblogg
SPINAT- OG FETARULLER MED SPICY HONNINGDIPP
for 3 dager siden
Om jag var din hemmafru
Post-Coronans matkultur - Ett nytt förtroende för matkunnandet
for 2 år siden
Lenes Kakeverden
Mert 1 år
for 3 år siden
Spis opp maten din!
EAT-Lancet rapporten: hva med kjøtt?
for 5 år siden
I Glasset
Strålende hvitvinskjøp til vakre sommerkvelder
for 6 år siden
Gry´s Kjøkkenskriverier
Bloggen er flyttet
for 8 år siden
PEPPERKVERNA
Et vilt tips
for 10 år siden
Newyorkerbyheart
Boganmeldelse: Djævlens ansigt af Øbro og Tornbjerg, Politikens Forlag..........
for 12 år siden
Andreas Viestad
Saker og ting
Landsbyen Larsnes
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar