skip to main
|
skip to sidebar
funderinger på kjøkkenet
lørdag 14. mars 2009
Sennepssaus
Etiketter:
Saus
1 dl hakket dill
3 ms søt svensk sennep
3 ms lys fransk sennep
3 ms eddik
3 ms sukker
Salt, pepper
2 dl romstemperert olje
Ta av halve dillmengden og bland det hele sammen ved å tilsette oljen litt etter litt. Rør inn resten av dillen tilslutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Om meg
margrethe
Oppskrifter jeg liker - ofte med en vri. Bildene av rettene vil foreløbig være stjålet fra webben i stor grad.
Vis hele profilen min
Etiketter
bakst
(5)
frokost
(10)
jul
(1)
kaffemat
(15)
krydderblanding
(1)
lunch
(15)
middag
(8)
Saus
(4)
tapas
(1)
Bloggarkiv
►
2019
(1)
►
september
(1)
►
2016
(1)
►
august
(1)
►
2014
(1)
►
november
(1)
►
2012
(2)
►
desember
(1)
►
oktober
(1)
►
2011
(1)
►
september
(1)
►
2010
(9)
►
november
(1)
►
september
(1)
►
mai
(3)
►
april
(3)
►
mars
(1)
▼
2009
(10)
►
desember
(1)
►
august
(1)
▼
mars
(5)
søt-sterk ribbe
Aioli
Sennepssaus
Min Thousand Island saus
Kylling terrin med sopp på spinatseng.
►
februar
(3)
►
2008
(28)
►
desember
(1)
►
september
(27)
Min bloggliste
TRINEs MATblogg
SJOKOLADEKAKE MED CAPPUCCINOKREM
for én dag siden
Lekkermunn
Bayern rule out Tuchel’s continued career.
for 4 dager siden
Om jag var din hemmafru
Post-Coronans matkultur - Ett nytt förtroende för matkunnandet
for 2 år siden
Lenes Kakeverden
Mert 1 år
for 3 år siden
Spis opp maten din!
EAT-Lancet rapporten: hva med kjøtt?
for 5 år siden
I Glasset
Strålende hvitvinskjøp til vakre sommerkvelder
for 6 år siden
Gry´s Kjøkkenskriverier
Bloggen er flyttet
for 8 år siden
PEPPERKVERNA
Et vilt tips
for 10 år siden
Newyorkerbyheart
Boganmeldelse: Djævlens ansigt af Øbro og Tornbjerg, Politikens Forlag..........
for 12 år siden
Andreas Viestad
Saker og ting
Landsbyen Larsnes
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar