Ingredienser:
600 g Kantareller
2 ss Nøytral olje (solsikke/ mais)
4 Skiver Grovt brød
2 Hvitløkbåter
1 Rød chili
200 g Parmaskinke
Salt og pepper
3 ss Olivenolje, Extra Virgin
20 Blad(er) Grønn lollo salat
20 Cherrytomater
Framgangsmåte:
Sett stekeovnen på 225 grader.
Vask og riv salaten. Legg den på et papirhåndkle slik at vannet får renne av.
Riv kantareller i strimler.
Skjær parmaskinken i strimler.
Finhakk hvitløk.
Fjern frøene i chilien og finhakk den.
Pensle brødskivene med olivenolje og litt hvitløk, strø på litt salt.
Grill brødskivene i ovnen i 2-3 minutter slik at de blir sprø og gylne.
Stek soppen i varm panne med nøytral olje til kraften har fordampet bort.
Når soppen har kokt tørr, tilsettes god olivenolje, finhakket chili og hvitløk, salt, grovkvernet pepper og strimler av parmaskinke.
La det surre i pannen et par minutter.
Smak til med nykvernet pepper.
Bre soppblandingen over de nystekte skivene og server med grønn salat og gode tomater